Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ελαιόλαδο:η καλύτερη θεραπεία για τα μαλλιά!!




Tο ελαιόλαδο έχει την δυνατότητα να βοηθά τα μαλλιά να ανακτούν την χαμένη λάμψη τους, να αποκτούν δύναμη και ζωντάνια ενώ ταυτόχρονα,καταπολεμά και την ξηροδερμία.
Το ελαιόλαδο μπορεί να ενυδατώσει τέλεια τα μαλλιά.
Έτσι λοιπόν υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το χρησιμοποιήσουμε,είτε μόνο του,είτε μαζί με άλλα έλαια.Πάμε να δούμε!

 Tip Νο1: απλώστε ελαιόλαδο από τη ρίζα ως τις άκρες.Τυλίξτε με μία μεμβράνη ή πετσέτα και αφήστε το να δράσει όσες πιο πολλές ώρες μπορείτε,ή ακόμα και όλο το βράδυ.Η θεραπεία αυτή καλό θα είναι να εφαρμόζεται μια φορά την εβδομάδα.

Τip Νο2: Βάλτε σε ένα μπολ ή μπουκαλάκι σπρέι(για μεγαλύτερη ευκολία) ίση ποσότητα ελαιόλαδο και ίση ποσότητα δαφνέλαιο. Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά και περιμένετε όση περισσότερη ώρα μπορείτε.Ξεβγάλτε πολύ καλά.
 Αν δεν έχετε δαφνέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αμυγδαλέλαιο!

Τip Νο3: Βάλτε σε ένα μπουκαλάκι σπρέι ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες από αμυγδαλέλαιο και χρησιμοποιήστε το σε στεγνά ή νωπά μαλλιά,στις άκρες για θρέψη,ή ελάχιστη ποσότητα σε όλο το μαλλί για να ελέγξετε το φριζάρισμα!

Δοκιμάστε κάτι από αυτά και το σίγουρο είναι ότι μόνο καλό θα κάνετε στα μαλλιά σας!

 Σ΄ αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πω πως έχω ακόμα ένα blog στο οποίο προτείνω διάφορα βιβλία που έχω διαβάσει και ξεχωρίσει!!δείτε το αν θέλετε κι εσείς!!  http://bbookstory.blogspot.gr/
                                                          
                                                             Αυτά από μένα!!
                                                                    Φιλιά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου